Zákaznícky servis: 
0911 611 644
0903 716 923
objednavky@game-center.sk

Harrows Darts

Harrows Darts

Harrows Darts je popredná a najrozšírenejšia svetová značka šípok.
Spoločnosť bola založená v roku 1973 a začala obchodovať v malom obchode so šípkami v Enfielde v severnom Londýne.
Dnes vyrába vo svojej továrni v Hoddesdone v Anglicku a jej viac ako 800 produktov je distribuovaných do viac ako 100 krajín po celom svete.
Ich vysoko kvalifikovaný tím má celoživotné skúsenosti s výrobou špičkových šípkových produktov navrhnutých tak, aby uspokojili potreby hráčov na celom svete, od začiatočníkov až po profesionálov.
Spoločnosť Harrows sa zrodila z nárastu popularity šípok, keď sa tento šport prvýkrát vysielal v televízii v 70. rokoch. Využitím tohto trendu využili príležitosť v Anglicku a pripravili sa na očakávanú expanziu do zámoria.

Darts Harrows

V roku 1980 sa pustili do spoločnej kampane na rozvoj exportného predaja. A vytvorili povedomie o značke Harrows a podporili profesionálnych hráčov, začali spolupracovať s rozvíjajúcimi sa šípkarskými asociáciami a ligami po celom svete.
Sponzorovaním turnajov mimo Spojeného kráľovstva si vybudovali povedomie v krajinách, ktoré dnes prerástli na významné a dôležité odbytiská produktov Harrows.

Eric Bristow, 5-násobný majster sveta

V roku 1985 sa spojili s Ericom Bristowom, 5-násobným majstrom sveta a bezpochyby „menom a tvárou šípok“. Išlo o najväčšiu dohodu o podpore hráča v tej dobe a bola podpísaná v živom televíznom prenose.
Súčasťou tejto významnej dohody bola aj ženská hráčka číslo 1 v tej dobe a „prvá dáma šípok“, Maureen Flowers.
Táto dohoda priniesla „The Crafty Cockney“ skvelých 250 000 libier. Ukázalo sa, že to bol kľúčový moment, ktorý cez noc dramaticky zvýšil profit firmy Harrows.
Súčasne v osemdesiatych rokoch postupne vybudovali sieť veľkoobchodných distribútorov po celom svete.
V roku 1987 vstúpili do nového fenoménu v tomto športe, konkrétne do elektronických šípok. Šípky Soft si vo svete získali takú obľubu, že v mnohých krajinách prakticky vyradili tradičnú verziu Steel šípok.
Začiatkom 90-tych rokov trpeli šípky nedostatkom záujmu o túto hru.

PDC

Harrows bol zakladajúcim členom World Darts Council (WDC), čo bola organizácia vytvorená s cieľom zvýšiť popularitu šípok a prilákať späť sponzorov a televíziu. Organizácia sa nakoniec premenovala na Professional Darts Corporation (PDC) a dnes sa jej séria turnajov teší veľkému záujmu po celom svete.

Superbrands

Harrows má jedinečnú pozíciu vo svete šípok, keďže sú jedinou značkou, ktorá si zachováva produkciu v Anglicku. V roku 2007 boli ich úspechy ocenené britskou organizáciou Superbrands, ktorá ich vybrala za lídra športových značiek.

Dave Chisnall

DAVE CHISNALL

"Rozhodol som sa podpísať zmluvu s Harrows, pretože produkty, ktoré predávajú, sú výnimočné a bol som nadšený, že mám úplne nový rad šípok a letiek. Harrows je dobre fungujúca spoločnosť, ktorá existuje už dlho, takže je skvelé, že ma podporujú."

Sisalové terče

Harrows sisalové terče


Steel šípky

Harrows steel šípky


Soft šípky

Harrows soft šípky

Násadky na šípky

 

Násadky na šípky Harrows

 


Letky na šípky

Letky na šípky Harrows

 


Hroty na šípky

Hroty na šípky

 


Puzdrá na šípky

Puzdrá na šípky Harrows

 


Príslušenstvo na šípky

Príslušenstvo Harrows