Zákaznícky servis: 
0911 611 644
0903 716 923
objednavky@game-center.sk

Zľavy

PRE ŠÍPKAROV

Kluby - Na nákup pre šípkarske kluby poskytujeme zľavy až do výšky 25%. Niektoré produkty sú výnimkou: na sisalové terče Winmau Blade 6, Blade 6 DC a Blade 6 TC vieme zákazníkom poskytnúť zľavu 20%, na produkty Red Dragon zľavu 10%, a na elektronické terče Bull´s nevieme poskytnúť zľavu. Vedúci klubu a ešte jeden splnomocnený člen môže nakupovať so zľavami. Klub musí minimálne objednať hrubo nad 100 eur a musí byť jednoznačné, že objednávka nie je pre jedného hráča. Zľavu vypočítame z normálnej ceny a náklady na dopravu zaráteme do ceny. Prosíme Vás aby ste každom prípade pri objednávke napísali do tabuľky poznámky: klubová zľava. Zľava sa odpočíta pri spracovaní objednávky, preto objednávku neuhradte kartou online.

Zľava sa nedá kombinovať so žiadnou inou zľavou!

Keď máte viac zliav, môžete využiť výhodnejšiu zľavu pre Váš klub.

Hráči - Každý hráč v šípkach má u nás nárok na zľavu 10%. Na elektronické terče Bull´s nevieme zákazníkom poskytnúť zľavu. V prvej objednávke prosíme aby ste výraz "registrovaný hráč a názov klubu" napísali do tabuľky poznámky. Zľava sa odpočíta pri spracovaní objednávky, preto objednávku neuhradte kartou online.

BILIARD A STOLNÝ FUTBAL

Kluby a hráči - Každý klub aj hráč v biliarde a v stolnom futbale má u nás nárok na zľavu 10%. Hráči si môžu využiť túto zľavu na produkty v danej kategórií. Na biliardové a futbalové stoly nevieme poskytnúť zľavu. Ak si chcete objednať viac ako jeden stôl, požiadajte o cenovú ponuku od nášho kolegu.

 

PRE KUPUJÚCICH VO VEĽKOM MNOŽSTVE

U nás kupuje viac ako sto krčmárov, šípkové kluby, pokrové kluby, stolno-futbalové kluby a majitelia barov. Snažíme sa aby ste dostali od nás tú najlepšiu ponuku, čo sa vyhovuje k Vaším požiadavkám. Zľavy sa môžu líšiť od seba a závisí sa od všetkého iného. Môžete od nás kupovať aj menej cennejšie produkty (3 eur/kus), ale stoho minimum 100 kusov, a vysokohodnotné produkty (300 eur) minimum 5 kusov musíte kúpiť a vyplatiť naraz, aby ste dostali nato zľavu. Keď máte takú to požiadavku, prosíme kontaktujte nás. (+421911611644, objednavky@game-center.sk)

Pokiaľ chcete byť predajca u nás, alebo by ste nakupovali vo veľkom množstve pre seba, alebo pre športový klub, prosíme Vás aby ste nebrali do úvahy ceny na webovej stránke, lebo my Vám vypracujeme zvlášť cenu, ktoré líšia sa od maloobchodnej ceny.

Hľadajte našich kolegov telefonicky alebo cez e-mail, a oni Vám vypracujú vlastnú cenovú ponuku. (+421911611644, objednavky@game-center.sk)