Zákaznícky servis: 
0911 611 644
0903 716 923
objednavky@game-center.sk

Biliardový stôl Buffalo Pro-II. 9ft hnedý
Biliardový stôl Buffalo Pro-II. 9ft hnedý
5 790,48 Eur

Biliardový stôl Buffalo Pro-II. 9ft hnedý

Biliardový stôl Buffalo Pro-II. 9ft hnedý
Biliardový stôl Buffalo Pro-II. 9ft hnedý
Turnajový biliardový stôl Buffalo Pro-II je výsledkom dlhoročných skúseností v oblasti navrhovania, konštrukcie a výroby; v kombinácii s počúvaním požiadaviek profesionálnych hráčov po celom svete. Všetky tieto znalosti a odborné znalosti boli spojené, aby sme vám priniesli dokonalý klubový stôl, ktorý je skonštruovaný tak, aby vydržal, a to tým, že odolal náčiniu a obalom každodenného intenzívneho používania a zároveň uspokojil požiadavky každého špičkového hráča. Turnajový stôl spoločnosti Buffalo, akreditovaný EPBF. Športový design a vynikajúca kvalita prevedenia. Kvalitné a elegantné kovové rohy. Výškovo nastaviteľné a vyvažovacie nohy. Veľmi stabilný rám y masívneho dreva.
Nie je skladom, na objednávku
5 790,48 Eur
Podrobnosti

Biliardový stôl Buffalo Pro-II. 9' hnedý

 

Turnajový biliardový stôl Buffalo Pro-II je výsledkom dlhoročných skúseností v oblasti navrhovania, konštrukcie a výroby; v kombinácii s počúvaním požiadaviek profesionálnych hráčov na celom svete.

Všetky tieto znalosti a odborné znalosti boli spojené, aby sme vám priniesli dokonalý klubový stôl, ktorý je skonštruovaný tak, aby vydržal, a to tým, že odolal náčiniu a obalom každodenného intenzívneho používania a zároveň uspokojil požiadavky každého špičkového hráča. 

Tento stôl je turnajový stôl firmy Buffalo, ktorý je akreditovaný EPBF.

Športový design a vynikajúca kvalita prevedenia. Kvalitné a elegantné kovové rohy. Výškovo nastaviteľné vyvažovacie nohy. Veľmi štabilný rám z masívneho dreva.

Integrovaný systém vyrovnávania bridlíc.

Dostať v čiernej a čerešnovo hnedej farbe.

Vonkajšie rozmery: 291cm x 164cm x 82,6cm

Hracia plocha: 254cm x 127cm

Bridlica: 2,54cm (3 - dielna)

Netto hmotnosť: 487kg.

Brutto hmotnosť: 510kg.

Výrobca: Buffalo

Cena za odbornú montáž biliardového stola je 195 EUR s DPH + prepravné náklady, ktoré vypočítavame podľa vzdialenosti k miestu montáže.   


Výhody nákupu na www.game-center.sk

Údaje
Farba - biliard
Hnedá
Materiál - biliard
bridlica
Výrobca - biliard
Buffalo
Kód produktu
JB9200739
Hmotnosť
399 kg/ks
Hodnotenia
Napíšte prvú recenziu.